Хайди Клум се впусна в лудешки танц с рапъра Snoop Dogg. Причината: музикалното видео, което двамата заснеха към "Chai Tea with Heidi" - новата песен на Хайди, която ще бъде включена в следващия сезон на риалити шоуто Germany's Next Topmodel.

Хайди Клум и новата ѝ предизвикателна рокля, за която всички говорят

Хайди Клум не обича да носи бельо

Новата любима рокля на модела

48-годишният супермодел и водещ сподели кадри от процеса на заснемане на музикалното видео в своя Instagram профил.

Това, което веднага привлича вниманието, е интересният аутфит, който е избрала Хайди. Всъщност, тя оставя малко на въображението с тясната мрежеста рокля, под която прозира секси бельо, а допълнението към това са само ботуши над коляното с висок ток.

Snoop Dogg пък впечатлява с модерна визия - черно яке, допълнено от екстравагантна ярка оранжева кожена яка и кецове в същия ярък цвят. И, очевидно, двамата изпълнители искрено се забавляват.

В скорошно интервю Хайди обясни и защо е решила да запише песен. "Миналата година, когато завърших записите на шестнадесетия сезон на Germany's Next Topmodel, продуцентите на шега ми подхвърлиха идеята за ново тематично парче към следващия сезон. Реших, че това е забавна идея, а и нали винаги съм отворена към всичко, което е ново и различно. И си казах: "Да, бих искал да направя това, особено ако е в дует с някой, когото истински харесвам. И който е Snoop Dogg!"

Той пък се съгласява веднага, кани я в студиото си в Лос Анджелис и започват работата по песента.

Хайди Клум, Том Каулиц, ваканцията им и новите секси снимки на модела

Хайди Клум е по-секси от всякога

И танцува като за последно

А на забавния въпрос кой от нейните колеги съдии в America's Got Talent (където Хайди е част от оценяващото жури) би ѝ дал своето одобрение, ако изпълни новата си песен в шоуто, Хайди не се поколеба с усмивка да отговори: "Вероятно ще е София (Вергара), защото тя винаги ме подкрепя във всичко ново и нестандартно, което правя", пише Holliwood Life.