Само преди две седмици Хайди Клум сподели щедра порция секси снимки по бански, както и такива с романтични моменти от пътуването до Сардиния със съпруга си Том Каулиц. Вчера моделът ни засипа с още кадри, на които отново можем да се възхитим на стегнатата ѝ фигура и любовта, която споделя с половинката си.

Хайди Клум и Том Каулиц в Сардиния - диви, щастливи и лудо влюбени

Летните забавления на Хайди Клум и Том Каулиц

Едно щуро и влюбено лято

За пътуването на двойката до Капри, Италия, всъщност има доста важен повод, тъй като именно там сключва брак през 2019 г. И явно са решили да отпразнуват четиригодишнината от сватбата точно на мястото, където са си казали "да".

От последните снимки в профила на Хайди Клум в Instagram си личи, че заедно с Том Каулиц прекарват добре на лодка, припичайки се на слънце по бански. Моделът е както винаги в страхотна форма и стилна, дори когато температурите и обстоятелствата не позволят да се носи каквото и да било друго освен бански. Тя е заложила на дискретни бижута и задължителните за горещините слънчеви очила и шапка.

"Толкова съм влюбена в теб, Том Каулиц", пише Хайди Клум на немски в описанието на един от другите ѝ постове, от които разбираме, че двамата са били и на романтична среща за годишнината си. В кратко клипче те споделят сладка целувка, а със следващите кадри разкриват, че са вечеряли в ресторант с впечатляваща гледка и са се повозили на мотопед.

От всички тези постове оставаме с впечатлението, че четири години след сватбата, романтиката във връзката на Хайди Клум и Том Каулиц не е стихнала и грам. А отношенията им започват също по доста романтичен начин.

Всъщност преди да срещне бъдещия си съпруг, моделът се запознава първо с неговия брат близнак - Бил Каулиц, припомнят ни от Daily Mail. Самата Хайди Клум е признавала, че никога не е предполагала, че той има близнак, за когото след време ще се омъжи.

С Том Каулиц обаче започват да се срещат през 2018 г., а само година по-късно са вече женени. Пред US Weekly, още в началото на връзката си с музиканта, моделът разкрива, е била впечатлена от неговите увереност и отдаденост във взаимоотношенията им.

Смелите и провокативни плажни приключения на Лени Клум

Смелите и провокативни плажни приключения на Лени Клум

Поздрави от слънчево Мексико

"Той е най-добрият, най-сладкият, най-грижовният, любящ човек. Не знам откога не съм се чувствала толкова щастлива", споделя още тогава Хайди Клум.