Едва и има човек, който да обича Хелоуин повече от Хайди Клум - всяка година моделът хвърля много средства и усилия, за да ни изненадва с най-различни и екстравагантни костюми за празника.

Хайди Клум, Хелоуин, Том Каулиц и с какъв костюм изненада моделът тази година

Хайди Клум пак надмина себе си

Винаги страшно оригинална

Но Хайди Клум обича да показва и колко много обича съпруга си Том Каулиц. От профила й в Instagram разбираме как двамата са отбелязали годишна от сватбата си.

Моделът сподели няколко снимки, от които виждаме, че е имало две торти по случая, като едната е с надпис "4 години", посветен именно на четвъртата годишнина от сватбата им.

На друга снимка виждаме и пищната украса по случая, която се изразява в десетки балони с хелий във формата на сърца. На последната в серията пък се виждат отново балоните, но този път в кадър влизат и Хайди, и Том голи до кръста. Е, любовта определено е витаела във въздуха, а в поста тя пише: "Любовта на живота ми."

Хайди Клум, Том Каулиц и готова ли е да стане отново майка на 49 години

Готова ли е да стане майка за пети път Хайди Клум

Германският модел не спира да ни изненадва

49-годишният модел и 33-годишният музикант сключиха брак на тайна церемония през февруари 2019 г. През лятото на същата година вдигнаха и доста голяма и пищна сватба в Капри, Италия.