След като приключи участието си на US Open, Григор Димитров намери малко време и за друга своя страст - модата. Той бе сред специалните гости на ревюто на Tom Ford, част Седмица на модата в Ню Йорк, което се проведе в празна метро станция в Голямата ябълка.

На събитието присъстваха редица звезди, сред които и Майли Сайръс, и Серина Уилямс. Редом до тях застана и най-добрият ни тенисист, облечен в дрехи на марката, като за пореден път демонстрира стил с актуалните за есента кафяви нюанси

Димитров се поздрави със Серина Уилямс, която преди години се спрягаше за негова половинка, но друга дама успя да открадне вниманието му за цялата вечер. Гришо зае своето място до доскорошния главен редактор на Vogue Ана Уинтър, която е една от най-влиятелните жени не само в света на модата.

Вижте тази публикация в Instagram.

Best date ever!

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на

Двамата са приятели от дълго време и не за първи път ги виждаме заедно. Но сякаш всеки следващ път се радват все повече и повече да прекарат време един с друг.

За снимка с Димитров Ана Уинтър дори направи един много голям жест - свали тъмните си очила, които са емблематични за нея и е много трудно да я видим без тях. Но явно Гришо й е слабост...

Григор Димитров, US Open и как родният тенисист се сдоби с купа

Купата, която Григор Димитров си намери на US Open

Въпреки че не успя да спечели такава

Тенисистът пък сподели два кадъра с Ана в профила си в Instagram и добави към тях описание - "Най-добрата среща".