Миналата седмица Григор Димитров и Лолита Османова се похвалиха, че са в Ню Йорк и са се отдали на заслужена ваканция. Скоро след това обаче тенисистът ни изненада със снимка на екзотична къща, към която написа, че това е настоящият му дом.

Григор Димитров, Лолита Османова и присъствието им на откриването на Музея на Американската филмова академия в Лос Анджелис

Гришо и Лолита се забавляват с холивудските звезди

Напук на слуховете за раздяла

Красивата половинка на Гришо също побърза да публикува красиви кадри в профила си в Instagram, които не оставиха никакво съмнение, че двамата са на романтична и екзотична ваканция. А мястото, което са избрали, е остров Некер, собственост на милиардера Ричард Брансън.

Димитров не за пръв път посещава това място, а с предприемача са в добри приятелски отношения. Преди години той дори участва в тенис турнир, провел се именно на острова. Сега обаче е тук само за почивка и приятни емоции с Лолита.

Двамата все така избягват да публикуват свои общи снимки в профилите си, въпреки че на всички ни е пределно ясно, че са заедно и си прекарват страхотно.

Освен на пълен релакс, СПА процедури и събиране на тен, влюбените са се отдали и на разходки сред природата, където могат да срещнат различни екзотични животни като лемури, които Брансън развъжда.