Григор Димитров изпрати една доста успешна година на корта, но пък посрещна 2024 г. отново необвързан, след като сложи край на връзката си в румънката Мадалина Геня. Причината за това решение така и не разбрахме, но по взаимните обвинения може да заключим, че надали са успели да си останат приятели.

Григор Димитров след раздялата с Мадалина Геня - тенисистът с нова причeска и на къмпинг

Ново начало за Гришо след раздялата с Мадалина

Време е за промяна

То обаче не е от особено значение за Гришо в момента, защото цялото му внимание е насочено към тениса. Е, винаги има някой и друг страничен ангажимент, като последната фотосесия за Lacoste, кадри от която сподели в профила си в Instagram.

Брандът е спонсор на родния спортист и не е изненада, че го виждаме не само с бяла тениска с тяхното лого на корта, но и по бельо. 

Това е поредният път, в който Димитров влиза в ролята на модел, и определено добре му се получава. С чаровната си усмивка и перфектните форми той неслучайно винаги попада в класацията на най-секси спортистите. А тази фотосесия е като новогодишен подарък за всички негови фенки.

Григор Димитров, Новак Джокович и кой е спечелил най-много пари от наградни фондове в тениса

Колко е спечелил Григор Димитров от тениса

До момента от наградни фондове

В последните дни на 2023 г. тенисистът даде сериозна заявка за следващите месеци. В момента той участва в турнира в Бризбейн и вече има записани победи. А някои от последователите му го помолиха и по-често да качва снимки и видеа, на които е поне без тениска.