Откакто през 2018 г. започна новото предаване 24 Hours to Hell and Back на шеф готвача Гордън Рамзи, сме го виждали в каква ли не светлина. Шоуто разкрива редица от неговите пътуванията из Съединените щати, по време на които дава ценните си съвети как посещаваните от него ресторанти да се справят в проблемите си в кухнята.

Гордън Рамзи, Оскар Рамзи и какъв баща е готвачът

Какъв баща е Гордън Рамзи

Когато готвачът излезе от образа си (и от кухнята)

Като е един от най-известните готвачи по света, Рамзи е и един от най-разпознаваемите хора, и в мига, в който се появи в ресторант, всички знаят кой е.

Именно за да се превърне в напълно непознат и незабележим човек, по време на един от епизодите Гордън Рамзи решава да се преоблече като жена. С перука, грим, прическа, шапка и с всички екстри, заради които да мине за възрастна дама от литературен клуб.

Така тихомълком сяда в малък семеен ресторант във Ричмънд, Вирджиния, и поръчва различни неща, за да види къде е проблемът. След като установява върху какво трябва да се работи, за да се подобрят ястията, главният готвач маха маскировката си и обяснява всичко.

Както се вижда и от клипчето, изумлението идва не само от клиентите на ресторанта, но и от повечето хора от персонала, някои от които избухват в сълзи. Както може да се предположи, след ценните съвети на шеф готвача, нещата в кухнята бързо се подобряват.

Дейвид Бекъм, Гордън Рамзи, The Londoner Macao и новото им начинание

Какво ни готви Дейвид Бекъм

Бившият футболист скача в дълбоки води

Едно не може да се отрече на Гордън Рамзи - освен че е брилянтен готвач, определено е и цар на дегизировките.