Последно Кайли Дженър и Тимъти Шаламе присъстваха на официално събитие заедно през януари, когато се проведоха Златните глобуси. Актьорът бе номиниран за ролята си в "Уонка", а риалити звездата го придружи за подкрепа. Макар и сдържани през по-голяма част от времето, двамата влязоха хванати за ръце, а в една от рекламните паузи споделиха целувка, която не остана незабелязана.

Бременна ли е Кайли Дженър

Бременна ли е Кайли Дженър

И какви са отношенията ѝ с Тимъти Шаламе

След церемонията източник на People издаде, че двойката вече е преминала етапа, в който "просто се забавляват".

"Всеки от тях вижда потенциал за нещо истинско. И двамата се стараят да бъдат по-добри хора един за друг", са били още думите му.

Според информаторите Кайли Дженър и Тимъти Шаламе се подкрепят много един друг. Освен че тя е придружавала актьора на негови премиери, той също е бил до нея за важни събития и е "възхитен от всичко, което тя постига" и "смята, че е невероятна майка".

Снимка 667473

Източник: GettyImages

Сега, малко повече от година след като стана ясно, че двамата излизат, изглежда, че са все още заедно.

Отново източник на People издава, че наскоро Кайли Дженър и Тимъти Шаламе са били на романтична среща, за която са посетили един от най-добрите ресторанти в Ню Йорк. След като са се насладили на компанията един на друг и са си споделили вкусни ястия, към тях се е присъединила и друга двойка, с което срещата се е превърнала в двойна.

A Complete Unknown - Тимъти Шаламе е Боб Дилън в новия биографичен филм за музиканта

Рязък завой за Тимъти Шаламе след “Дюн”

Актьорът се впуска в напълно ново и различно предизвикателство

По думите на информатора актьорът е бил много спокоен и мил, а според друг източник и двамата продължават да са сдържани и предпочитат да запазят връзката си далеч от светлините на прожекторите.