Априлският брой на списание МАХ чества сезона с корица на Гергана Полежанова.

Любимият модел на Армани, Фере и Ескада от дълго време избягва медиите и отказва всякакви интервюта. Пред списанието обаче Полежанова говори откровено за кариерата си на модел и за своя личен живот.

„Не се смятам за суетна", споделя моделът. Тя не крие възрастта си, но разказва защо индустрията принуждава моделите да се подмладяват с няколко години - „Всичко е заради едни глупави клиенти, които, като разберат точната ти възраст, започват да ти търсят бръчките."

Днес Гергана Полежанова е на 33 години и продължава да бъде безупречна не само на подиума. Тя е грижовна майка и всеотдайна съпруга.

Отрича наркотиците, защото мрази да бъде зависима от нещо или някого, и смята, че може да се справи с всеки досадник: „Когато отрежеш някого веднага, няма да имаш никакъв проблем. Не мисля, че има жена, която не може да се отърве от някого, когото не иска."

Полежанова харесва мъжкари с мачо излъчване и никога не си е падала по модели: „Повечето са доста по-глупави, дори от моделките. Сигурно има изключения, но все пак, замислете се, един мъж да стане модел... Това ми звучи несериозно."

Тя смята, че интелигентността в модния бизнес определено не помага. „С годините научих един важен урок - в модата за някои неща е по-добре да замълчиш. Защото хората в този бизнес не се интересуват дали си умен или глупав - важното е да станат снимките", категорична е Гергана.

Ето как си представя Полежанова един идеален свой ден: „Отивам на работа, снимам два часа и прибирам 1 милион евро...".

28-годишната порноактриса Джеси Джейн, носителка на два порнооскара, пък се спуска искрено и лично в дълбините на порноиндустрията.

Красавицата, за която „размерът няма значение", е на 28 години, щастливо омъжена за свой колега - порнозвездата Рик Патрик.

Като малка Джеси мечтае да съобщава времето във новинарските емисии и дори е приета да учи метеорология, но тогава си казва "Не искам да се занимавам с това, искам да съм момиче на Hooters!"

Днес тя прави колоритна рекапитулация на своята практика:„Имала съм много предложения. Най-невероятната сума беше 200 000 долара. Предложи ми ги един развратен стар тип, а аз го попитах „Това е шега, нали?" Аз не съм проститутка... Няма да ви лъжа - ако някой ми предложи един милион долара, нещата ще бъдат различни."

Пред обектива на априлския MAX застава и боксьорът Сашо Пацов - с покъртителна история за семеен терор, улична агресия и мъчни години затвор.