Когато чуем Рома, веднага се сещаме за Франческо Тоти. И не сме само ние, защото футболистът е жива легенда на клуба.

Рафаел Надал, Роджър Федерер и защо се подиграват на тенисиста

Защо всички се смеят на Рафа Надал

В Instagram не е като на корта

Тоти прекара цялата си кариера в италианския гранд, като не един и два пъти е доказвал, че играе със сърце и душа за клуба и феновете.

Също толкова сърцат и упорит е и в отношенията със съпругата си. В живо включване в Instagram Тоти си поговори с друга легенда на футбола - Кристиан Виери.

Като част от разговора Франческо Тоти реши да сподели на бившия си съотборник, че е имало период, в който котка е била на път да го раздели със съпругата му Илари Блази.

Футболистът казва, че преди време Блази много е искала да си вземат котка, но той е бил твърдо против. Тя все пак обаче е взела котка и е поставила съпруга си пред свършен факт.

Тоти казва, че котката е безкосместа (предполагаме, че говори за породата Сфинкс) и е искала да спи в краката им. Докато свикне с тази мисъл и новия домашен любимец обаче, е минало време.

Кингсли Коман, Байерн Мюнхен, Audi и защо глобиха футболиста

Да бъдеш глобен, защото не караш Audi

Кингсли Коман трябва да бъде по-внимателен

Франческо Тоти дори казва, че тази котка едва не е довела до раздялата му с Илари. След като няколко дни съпрузите не са си обелвали и дума, легендата на Рома в крайна сметка се е примирил и дори е обикнал котката, пише The Sun.