Флорънс Пю е от хората, които не обичат да им се казва какво трябва да правят с личния си живот. Ето защо през последните няколко години остро критикуваше хората, които неодобряваха връзката ѝ със Зак Браф.

Флорънс Пю, Зак Браф, критиките за възрастовата им разлика и какво каза актрисата в подкаста An Hour or So with...

Когато продължават да те нападат за това, че излизаш с по-възрастен мъж

Връзката на Флорънс Пю и Зак Браф не е по вкуса на всички

Основните критики към Пю бяха, че е с много по-възрастен от нея мъж. Като разликата в годните им е 21. Актьорите започнаха да излизат през 2019 г., като не споделяха почти нищо около взаимоотношенията си, което е напълно в реда на нещата.

На няколко пъти обаче на Флорънс Пю ѝ се налагаше да защитава връзката си с Браф заради най-различни коментари и критики в социалните мрежи. От интервю на актрисата за Harper's Bazaar обаче разбираме, че двамата са се разделили.

Актрисата пояснява, че това се е случило по-рано тази година, но са решили да не го обявяват веднага, защото и без това много хора вече са изразявали мнението си по въпроса. Пю допълва, че са искали да избегнат всичките коментари на хора, които ще пишат колко много се радват, че вече не са заедно.

Макар от раздялата да е минало известно време, актрисата признава, че на гърлото ѝ сякаш засяда  буца, като започне да говори за нея. Допълва и че не е съгласна с факта, че на личния живот на актьорите в Холивуд се отделя толкова голямо внимание.

Флорънс Пю, Valentino и прозрачната рокля, с която разбуни духовете

Флорънс Пю не се срамува от гърдите си

Актрисата дава урок и пример

Флорънс Пю смята, че това не е честно и че не са в някакво риалити предаване, където всички могат да следят какво се случва в ежедневието им. Преди раздялата актрисата и Зак Браф решиха да обединят усилия за филма A Good Person, който трябва да излезе догодина, пише Metro.co.uk.