През последните щури девет месеца се случиха много неща. Някои положителни, някои негативни, но 2020 г. си е такава.

Евдокия Попадинова, Кайл Бари и годежът на най-добрата българска футболистка

Най-добрата българска футболистка вече е сгодена

На това му се казва добра новина

Щура беше годината и за Евдокия Попадинова. За тези няколко месеца най-добрата българска футболистка успя да се сгоди и да замени Америка с Дания в професионален план.

Престоят ѝ в скандинавската страна обаче не продължи дълго, защото от началото на месец ноември Попадинова е играч на женския футболен отбор на Наполи.

И до момента май в Италия ѝ е доста добре. Поне такива изводи си правим от профила на Евдокия Попадинова в Instagram. Там тя публикува снимки и видеа, на които се вижда как се забавлява със съотборничките си.

От едно от последните виждаме как Попадинова си играе на прескочикобила със съотборничка. И ни изглежда доста страшничко, защото ни се струва, че българката е отскочила наистина високо.

В друго видео пък виждаме как с друга своя съотборничка - Елеонора Голдони, правят лицеви опори. Но такива за напреднали, защото буквално ги правят на една ръка, докато с другата са се хванали една за друга.

Евдокия Попадинова, датският Олборг и новият отбор на най-добрата българска футболистка

Защо най-добрата българска футболистка заменя Америка с Дания

Ново начало за Евдокия Попадинова

Как го правят това не знаем, но сме почти сигурни, че мъжката формация на националния ни отбор няма да се справи с подобно упражнение.