Ева Лонгория е от онези жени, за които казваме, че възрастта е без значение. Вече на 47 години, тя стана майка преди четири години. И въпреки доста късното за някои раждане, тя бързо възстанови перфектните си форми.

Ева Лонгория, гуакамоле и как да си го приготвим вкъщи по нейната рецепта

Как да си приготвим гуакамолето на Ева Лонгория

Тайната съставка на актрисата

И като жена със самочувствие, която иска да го вдъхне и на другите майки, звездата от "Отчаяни съпруги" често демонстрира колко добре изглежда. Направи го и преди дни, когато публикува поредните страхотни снимки в профила си в Instsgram. 

От качените истории и кадри става ясно, че семейство Бастон е избрало за своята семейна ваканция Италия, където от сърце се наслаждават на хубавото време, прекрасната храна и взаимната си компания. 

Снимка 580807

Източник: Instagram / evalongoria

Ние пък се наслаждаваме на горещите снимки по бански, с които Ева Лонгория ни зарадва. Актрисата изглежда наистина забележително и много, много секси.  

Камил Васкес, Ева Лонгория, потенциален филм за живота ѝ може ли актрисата да изиграе адвокатката

Колко много си приличат Ева Лонгория и Камил Васкес

Ето толкова

Лонгория позира в бански от две части на палубата на яхтата, които съчетава умело с бяла шапка и чифт слънчеви очила.

Но за да има такова съвършено тяло, Ева Лонгория полага нужните усилия. 47-годишната актриса не пропуска да покаже, че за изваяната фигура са нужни упражнения, като с няколко истории в профила си ни прави свидетели на своята сутрешна тренировка и то в открито море.

Снимка 580808

Източник: Instagram / evalongoria

Преди няколко месеца актрисата сподели в интервю за Woman's Healt, че тренира всеки ден по един час и се стреми да се храни здравословно, за да се поддържа във форма. И не го прави само заради физическото си здраве, но и заради психическото. Както може да се види, резултатите са забележими.