Милиони зрители по целия свят гледаха съдебната битка между холивудските звезди в "тежка категория" Джони Деп и Амбър Хърд. Освен тях двамата обаче, в светлината на прожекторите влезе и нова звезда - защитникът на актьора Камил Васкес.

Камил Васкес, Джони Деп и защо адвокатката му се превърна в интернет знаменитост

Адвокатката на Джони Деп, за която всички говорят

Коя е Камил Васкес

37-годишната адвокатка от Калифорния се превърна в несъзнателна партньорка в "шоуто", печелейки многобройни фенове с острия си съдебен стил. С шеметна скорост в социалните мрежи започнаха да се разпространяват тениски с нейното име и възхваляващи я хаштагове.

Затова и не сме изненадани, че вдъхновяващата история на Камил Васкес може скоро да се появи на големия екран. Адвокатката наскоро беше интервюирана от Марио Лопес от Access Hollywood и тя разкри, че би искала Ева Лонгория да я изиграе в потенциален филм или телевизионен сериал.

Любимата на феновете адвокатка, която сега проправя пътя за новото поколение латиноамериканци, разговаря с HOLA САЩ за семейството, образованието, кариерата и подкрепата, която получава от родителите си, докато си проправя път като адвокат. Тя не пропуска да разкаже и колко щастлива и доволна се чувства, че е успяла да помогне на Джони Деп да си върне живота обратно и най-накрая да изчисти репутацията си. 

Адвокатката сподели, че актьорът е безкрайно благодарен на нея и колегите ѝ за всичко, което са направили за него.

Камил Васкес, Brown Rudnick и повишението ѝ след делото на Джони Деп

Какво спечели адвокатката на Джони Деп от делото

Камил Васкес - нагоре и само нагоре

Родена в Сан Франциско от родители с колумбийско и кубинско потекло, Васкес завършва Университета на Южна Калифорния през 2006 г., а през 2010 г. - Югозападното юридическо училище в Лос Анджелис. През последните четири години е сътрудник в Brown Rudnick, а отскоро и пълноправен партньор.

Изглежда че историята на Камил може да бъде разказана и в Холивуд, като Лопес я пита кой според нея би бил подходящ за нейната роля.

"Мисля, че трябва да оставя това на кастинг директорите, те получават много пари за това", с усмивка отговаря Камил, преди да спомене някои от любимите си латиноактриси.

"Не знам, може би някоя прекрасна латиноамериканска актриса, като Салма Хайек или Ева Лонгория. Имаше някои хора, които казаха, че приличам малко на Ева", признава Камил, описвайки Лонгория като "мила".

Феновете на адвокатката веднага изтъкнаха приликата й с Лонгория, като публикуваха снимки на двете и споделиха вълнението си от възможността за потенциален филм.

"Искам сериал на Netflix за процеса на Деп с Ева Лонгория, която крещи възражение, тъй като Камил Васкес е просто невероятна", написа един човек в Twitter, докато друг коментира "Ако някога направят филм за това, имаме нужда от Ева Лонгория да играе Камил."

Джони Деп, Камил Васкес и новината, че адвокатката ще поеме защитата и в новото му дело

Джони Деп и Камил Васкес - отново рамо до рамо

Ще му спечели ли победа и този път

Дали подобна продукция ще се случи и би ли се съгласила Ева Лонгория да играе Камил Васкес, предстои да разберем.