Това лято Италия се очерта като предпочитано място за почивка на известните личности. Там е и Емили Ратайковски, която обикаля крайбрежието на Амалфи със семейството си.

Емили Ратайковски, спонсорството на юношески баскетболен клуб Bantry, Ирландия, и как звездата стана вдъхновение за младите спортисти

Благородната постъпка на Емили Ратайковски

Тя вече е идол на ирландските тийнейджъри

За радост на всичките си почитатели, Емрата отново е щедра откъм снимки, много от които по бански, което си е супер, както и да го погледнем.

Е, нямаме нищо против красивите морски гледки, нито пък типичните италиански специалитети, които тя пуска, но все пак...

Иначе ни прави впечатление, че Средиземно море, ваканцията и сладкият начин на живот по италиански ѝ се отразяват супер. Емрата със студена италианска бира Peroni в ръка, Емрата с чиния, пълна с пресни морски дарове, от които ни потичат лигите... Е, така не я бяхме виждали.

Харесва ни и пъстрата ѝ визия, естествено. Секси банските с оранжеви шарки от колекцията Inamorata са съчетани с колие с цветни мъниста, голяма шапка и винтидж златен пръстен Abella от Aureum Collective на марката, уточняват от Yahoo!Life. 

Преди това моделът публикува друга поредица от снимки, в която отново я видяхме по бански. Пак огладняхме, гледайки снимките на ястията, и определено ни се иска и ние да сме в Италия.

В друга, по-ранна публикация, моделът сподели своя снимка в секси розова рокля с гол гръб, на която позира на фона на италианското крайбрежие.

Италия толкова ѝ отива. Не знаем как ще си тръгне оттам, но се надяваме на още снимки от ваканцията ѝ по италиански.