Виждаме я все гола, все секси и със сигурност възприемаме Емили Ратайковски най-вече чрез нейното тяло, а не толкова чрез нейната душевност. В дните на самоизолация обаче, тя реши да напомни на всички, които са забравили, че е човек с чувства и емоции, като всички нас.

Моделът сподели в профила си в Instagram черно-бяла портретна снимка от края на 2019 г., както и още две от дневника си, от които виждаме кои са нещата, които е научила през миналата година.

От описанието към снимките разбираме, че 2019-а е била една от най-трудните години за Ратайковски. Тя е страдала от сериозна депресия, майка й е била много болна и всичко е изглеждало много несигурно. Но Емили е дала всичко от себе си, за да се пребори с трудностите.

А сега може с гордост да каже, че е успяла да извлече най-доброто от трудния период, научавайки се как да се грижи за себе си. Емрата не крие, че не обича да изпада в прекалено лични подробности и обяснения в социалните мрежи, но въпреки това, ни дава списък на важните за нея изводи от 2019 г.

Някои от тях са: удовлетворението идва след здрава работа; не можеш да контролираш разбиранията на другите; твоите чувства винаги имат смисъл и причина; да обичаш значи да спреш да контролираш; светът е напълно нечестен, но това не е оправдание; търпението е красива медитация; животът е прекалено кратък, за да се страхуваш да правиш грешки.

Мигел Силвестре, Емили Ратайковски и голите им снимки в Instagram

Голите снимки на Емили Ратайковски и Мигел Силвестре

И за това е виновна скуката

Целта, с която Ратайковски ни разкрива своята непозната досега страна и за пръв път говори за депресията, е да помогне на другите, които също минават през това, и да им напомни, че не са сами.