Знаем, че на Емили Ратайковски не й трябва специална причина, за да се снима без дрехи и да публикува кадрите в профила си в Instagram, където 30-те й милиона последователи да бъдат ощастливени за пореден път.

Емили Ратайковски и новите секси снимки от екзотична ваканция

Емили Ратайковски пак е на плажа и е много секси

Бягство от студа

Последната й публикация обаче определено е едно ниво над останалите. Защото освен гола, 32-годишната Емрата позира и със своите два нови "бракоразводни" пръстена.

Бижутата всъщност са резултат от преправянето на годежния пръстен на модела с два различни по форма диаманта. Негов дизайнер е Алисън Лу, която също така го реконструира, за да го превърне в два отделни пръстена, символ на развода на Ратайковски.

Емили обяви, че е подала молба за развод със съпруга си от четири години Себастиан Беър-Маклард през септември 2022 г. Двамата са родители на тригодишния Силвестър Аполо.

Бракоразводният й пръстен обаче предизвика и полемики в социалната мрежа. Брандът за диамантени бижута Armand публикува видео, в което обвинява Ратайковски в "кражба" на идеята за "пръстен на развода".

Според дизайнера той пръв създава концепцията за превръщането на годежните пръстени с диаманти в нови бижута, символизиращи развода, още през 2021 г.