На пръв поглед между Емили Ратайковски и Мигел Силвестре няма нищо общо. Тя е американски модел, а той - испански актьор, но двамата май изобщо не се познават.

Това е само на пръв поглед обаче. Оказва се, че е и двамата са избрали един и същи подход, за да разсейват аудиторията си по време на социалната изолация вкъщи.

Само преди ден Емили Ратайковски пусна поредната провокативна снимка в профила си в Instagram, на която я виждаме да позира гола, прикрила с ръце гърдите си. И сме сигурни, че те са там единствено заради рестрикциите на социалната мрежа, а не заради някакъв свян в модела.

Точно по същото време Мигел Силвестре реши да разпали интереса на нежната част от аудиторията си, като качи своя снимка без дрехи.

И като казваме без дрехи, имаме предвид точно това. Виждаме актьорът чисто гол, небрежно седнал на стол, докато с ръката си прикрива мъжкото си достойнство. Е, за него вече не сме толкова сигурни, че би я махнал току-така.

Но пък сме убедени, че както последователите на Емили, така и тези на Мигел, са оценили подобаващо двата кадъра. А ние, като фенове и на двамата, съвсем искрено можем да кажем, че ни оставиха без думи.