Името на Ема Корин нашумя покрай участието ѝ в сериала на Netflix - The Crown. В четвърти сезон тя влезе в ролята на прицеса Даяна.

Ема Корин, кучето ѝ Спенсър и как хората разпознават него, но не и нея

Когато хората първо разпонават кучето ти, а не теб

Дали кучето на Ема Корин е по-известно от нея

Роля, която определено отваря широко вратите на Холивуд пред младата актриса. Разбира се, предстои да разберем как ще се развие кариерата ѝ, но към момента всичко изглежда обещаващо.

А и Корин има вече за какво да е доволна. Актрисата ще бъде на корицата на американското издание на списание Vogue за месец август. За фотосесията тя сменя няколко различни и нестандартни визии. Като за снимката на самата корица е облечена от Louis Vuitton, а колието ѝ е дело на Cartier.

Съвсем наскоро Ема Корин разкри, че небинарна и се оказва, че именно тя е първият небинарен човек, който е на корицата на Vogue, пише Glamour. В интервюто за списанието актрисата за нея полът не е нещо, което трябва да бъде фиксирано и винаги ще има някаква флуидност.

My Policeman, Хари Стайлс, Ема Корин и тийзър на филма

Хари Стайлс ще срещне неочаквана любов

Тийзър на My Policeman

Казва, че предпочита да използва личното местоимение "те", но пък близките приятели се обръщат към нея "тя". Ема Корин може и да е първата небинарна личност на корицата на Vogue, но не е първата известна такава, която говори отрито за сексуалността и пола си. Преди нея това вече направиха Холзи, Деми Ловато, както и Елиът Пейдж.