Едва ли има актьор, който да не мечтае и да чака за ролята, която ще му даде летящ старт в кариерата. Подобно нещо не се случва чак толкова често, но пък и не е просто фикция.

Първи снимки на Ема Корин като принцеса Даяна в "Короната" на Netflix

Ето я Лейди Даяна в "Короната"

Приликата е поразителна

Добър пример е Ема Корин, която се прочу с ролята си на принцеса Даяна в последния сезон на The Crown. И в случая не говорим само за това, че е получила шанс за изява в известен сериал с много почитатели, защото много критици останаха доволни от представянето ѝ.

В крайна сметка, да се изиграе реална историческа личност, било то и в сериал, в който повечето сюжетни линии са измислени, не е никак лесно. Затова и след като Ема Корин вече го направи, поне към момента бъдещето й на изглежда светло.

В подкаста на Variety и iHeartRadio - The Big Ticket, Корин казва, че покрай участието си в The Crown  е станала доста известна и разпознаваема, но всъщност истинската звезда е кучето ѝ.

The Crown, "Короната", факт или фикция е сериалът и изявлението на Netflix по този повод

Защо Netflix няма да се извинява за The Crown

И с право

Заради пандемията и няколкото затваряния на Великобритания, Корин прекарва повечето си време у дома. Но когато ѝ се налага да излиза навън, всички забелязват не нея, а кучето ѝ Спенсър.

Дори ѝ се е случвало да се разминава с хора, които разпознават него и го викат по име, но не и нея. А това, и ние го знаем, реже егото на един актьор по-сигурно и от бръснач.