За My Policeman се говори доста усилено през последните месеци и очакванията към филма стават все по-големи. Дори се носят слухове, че играта на Хари Стайлс е толкова добра, че може да му осигури номинация за Оскар.

“Елвис”, Хари Стайлс, Баз Лурман и защо режисьорът се отказва от идеята да предложи роля на музиканта

На кой певец му се размина ролята на Елвис

Разкритието на режисьора Баз Лурман

Това са сериозни твърдения предвид факта, че актьорската кариера на Стайлс не е особено богата. А и като цяло той не е актьор, а изпълнител. И все пак, високата летва е налице.

Наскоро се появиха първи кадри от My Policeman, но тези няколко снимки се оказаха само загрявка за тийзъра, който бе пуснат в интернет пространството.

Той не ни разяснява кой знае какво от историята, но пък фрагментарно нахвърля сцени, които ни дават да разберем, че ще бъде напрегнато. И няма как да е другояче, когато намирането на истинската любов е на дневен ред.

В My Policeman Стайлс ще влезе в ролята на полицай Том Бърджис, Дейвид Доусън ще изиграе музейният куратор Патрик Хейзълууд, а Ема Корин ще е съпругата на Том - Марион Тейлър. Действието ще се развива в Брайтън през 50-те години на миналия век, когато хомосексуалността е била незаконна.

Но това не може да спре Том, който се влюбва в Патрик. Тяхна любов обаче, освен забранена от закона, може да се окаже невъзможна и по много други причини. В една от сцените от трейлъра например виждаме горяща полицейска униформа...

Хари Стайлс, My Policeman, голите сцени във филма и ще го видим ли напълно гол в него

Ще видим ли Хари Стайлс чисто гол на екран

Начинът му на обличане може и да е екстравагантен, но...

My Policeman ще бъде пуснат в избрани кина от 21 октомври, а в Amazon Prime Video ще бъде достъпен от 4 ноември.