Когато си на снимка до един от най-известните мъже в света, е трудно да спечелиш светлината на прожекторите, но Ема Корин направи смел опит, докато присъства на премиерата на My Policeman на Международния филмов фестивал в Торонто.

My Policeman, Хари Стайлс, Ема Корин и тийзър на филма

Хари Стайлс ще срещне неочаквана любов

Тийзър на My Policeman

26-годишната британска актриса привлече вниманието с избора си на "рокля", докато придружаваше колегата си Хари Стайлс на официалното представяне на филма. 

Дръзкият Miu Miu тоалет Корин беше съчетала с черни обувки на висок ток и прозрачен черен чорапогащник, като ѝ придаде една много по-женствена нотка, която често липсва на типично андрогинните ѝ изяви на червения килим, отбелязват от Daily Mail. 

Снимка 587270

Източник: GettyImages

Актрисата, която се идентифицира като небинарна, изглеждаше в приповдигнато настроение, докато поздравяваше зрителите, преди да отидат на прожекцията на последния ѝ филм, адаптация на романа на писателката Бетан Робъртс от 2012 г.

Снимка 587269

Източник: GettyImages

Снимките на My Policeman започнаха в Брайтън миналия април, като предстои филмът да бъде пуснат в кината по света на 21 октомври и на Prime Video на 4 ноември.

Снимка 587271

Източник: GettyImages

Името на Ема Корин нашумя покрай участието ѝ в сериала на Netflix - The Crown. В четвърти сезон тя влезе в ролята на прицеса Даяна. 

Ема Корин, Vogue и как актрисата е първата небинарна личност на корицата на списанието

Ема Корин е небинарна и не го крие

Корин е на корицата на Vogue

Роля, която определено отваря широко вратите на Холивуд пред младата актриса. Разбира се, предстои да разберем как ще се развие кариерата ѝ, но към момента всичко изглежда обещаващо.