Не можем да скрием, че си имаме любимки от "ангелите" на Victoria's Secret - бивши и настоящи. И Елза Хоск несъмнено е сред тях. Дали заради проникновените ѝ сини очи, платинено русата ѝ коса или съвършените ѝ дълги крака, но шведския модел определено е сред фаворитите ни.

Елза Хоск на 34

Елза Хоск в 18 факта

Защото някой днес има рожден ден

Мина обаче доста време от последния път, в който разглеждахме профила на Елза Хоск в Instagram.

Последно ѝ обърнахме внимание, когато тя и семейството ѝ позираха без дрехи пред обектива на норвежкия фотограф Торбьорн Родланд за корицата на априлския брой на скандинавското издание на Vogue.

Но нищо не се е променило кой знае колко много оттогава. Моделът на Victoria's Secret е все така секси, а ние продължаваме да се чудим как го постига.

Като доказателство за думите ни са последните снимки в социалните мрежи, на които Елза Хоск позира по бельо. И то прозрачно.

Алис Хербст - секси и талантливата братовчедка на Елза Хоск

Красивата братовчедката на Елза Хоск, за която никой не говори

Още един талант в семейството

Скандинавката винаги е успявала да разтупти сърцата на феновете си, а наскоро се убедихме, че и братовчедка ѝ - Алис Хербст има този талант. Алисън е бивш шведски модел, най-известна с победата в петия сезон на "Следващия топ модел на Швеция" през 2012 г. И въпреки че отдавна вече не се занимава с мода, а е посветила живота си на изкуството, струва си, да ѝ обръщаме внимание по-често.