Покрай пандемията от COVID-19 кралица Елизабет Втора почти изцяло замени Бъкингамския дворец с имението си в Сандрингам, където се наслаждава на много повече спокойствие и природа.

Принц Хари, принц Андрю и поредното наказание, което им наложи кралица Елизабет Втора

Нови санкции за принц Хари и принц Андрю

Кой каквото си е заслужил

Оказва се също така, че животът й там е много по-близък до този на всички обикновени хора и протоколът често остава на заден план. В една от вилите в имението - Wood Farm, 95-годишният монарх бе плътно до своя вече покоен съпруг принц Филип в последните му дни.

Източници от двореца разказват, че когато е там, Елизабет Втора понякога дори не търси услугите на помощния персонал и не е изключено и сама да запретне ръкави и да измие чиниите например. Защото това й носи голямо успокоение и й напомня, че и тя е на първо място човек, като всички нас.

Снимка 476581

Източник: GettyImages

Кралицата "обожава простотата" на живота във вилата, която преди бе само нейна резиденция за лятото, а сега е дом през по-голямата част от времето. Друго, което Елизабет Втора обича да прави там, са разходките сред природата с кучетата си, предава Bang Showbiz.

Кралица Елизабет Втора, платиненият юбилей и съветът да спре алкохола

Кой отказа кралицата от чашката

Слуша и изпълнява

Затова и очакваме в следващите месеци причините, поради които напуска този свой малък рай, да са все по-малко - и без това делегира голяма част от ангажиментите си на останалите членове на кралския двор.