Синът на Елизабет Хърли от покойния ѝ партньор Стив Бинг е вече на 21 години и подобно на родителите си, работи усилено в шоубизнеса. Деймиън Хърли се е захванал да режисира еротичен трилър, озаглавен Strictly Confidential. А роля в него има не кой да е, а майка му.

Елизабет Хърли и горещите сцени в режисьорския дебют на сина й Strictly Confidential

Елизабет Хърли - гореща и провокативна пред погледа на сина си

Едно спазено обещание

В интервю за Access Hollywood Елизабет и Деймиън Хърли споделят повече за работата си заедно на снимачната площадка.

Младият режисьор, които е и сценарист на филма, споделя, че е напълно наясно колко противоречиво може да се струва на повечето хора точно той да режисира секс сцени с участието на майка си. След това обаче допълва, че шоубизнесът е основна част от целия му живот, така че за тях това не е нещо особено.

"Това е част от бизнеса. Чувствахме се в зоната си на комфорт", уточнява Деймиън Хърли.

Същото може да потвърди и майка му Елизабет. Тя издава, че в сценария на Strictly Confidential е имало неща, които тя досега не е правила в други филми. Въпреки това присъствието на сина ѝ там я е карало да се чувства "в безопасност и обгрижвана".

Колко секси е Елизабет Хърли на 58 в изрязан червен бански

Колко секси е Елизабет Хърли на 58 в изрязан червен бански

Моделът отказва да остарее

Елизабет Хърли признава, че основната причина да се чувства удобно да снима секс сцени, е фактът, че именно синът ѝ е зад камерата. "Пред него съм спокойна. Освобождаващо е да работиш със семейството си", допълва тя.