На Елизабет Хърли годините не й пречат нито да изглежда страхотно, нито да си живее живота повече от добре. Актрисата често провокира последователите си със секси снимки и няма как да не се запитаме дали има някой мъж, който да се радва на прелестите й от по-близо.

Колко секси е Елизабет Хърли на 58 в изрязан червен бански

Колко секси е Елизабет Хърли на 58 в изрязан червен бански

Моделът отказва да остарее

А личният й живот е достоен за книга. Преди повече от 20 години тя има връзка с колегата си Хю Грант. През 2002 г. ражда сина си Деймиън, който е плод на любовта й с бизнесмена милионер Стив Бинг, който се самоуби през 2020 г.

От 2007 до 2011 г. е омъжена за Арун Наяр, а след това излиза с Шейн Уорн, за когото дори е сгодена. До сватба обаче така и не стигат, а австралийският крикет играч почина през миналата година на 52.

След всичко това Хърли си взе почивка от мъжете и връзките и напоследък предпочита да се радва на живота без мъжка компания. Или поне без мъже, които да се спрягат за нейните нови партньори. Но не същото може да се каже за нейните бивши.

От кратко видео, което тя сподели в профила си в Instagram по повод посрещането на новата година, разбираме, че се е забавлявала както тя си знае в компанията на бившия си съпруг Арун Наяр. Бляскава и секси както винаги, Хърли отново демонстрира както перфектни форми, така и близост с индийския бизнесмен.

Елизабет Хърли с поредна провокация по бански

Елизабет Хърли с поредна провокация по бански

Моделът не се нуждае от оправдания

58-годишната красавица позира за кадри в бляскава рокля, а зад обектива е синът й Деймиън, Самият той също сподели на стори кадър на майка си и Наяр, към който написа "Мама и татко". Младежът винаги е бил в доста близки отношения с доведения си баща и очевидно всички са истински щастливи, че са посрещнали 2024 г. като семейство.