На 58 години Елизабет Хърли изглежда страхотно и обича редовно ни го напомня. Освен със снимки в социалните мрежи, сега тя го направи и с трейлъра на един много специален за нея филм.

Елизабет Хърли на Нова година - в компанията на бившия си Арун Наяр

Нова година със стар мъж - как Елизабет Хърли посрещна 2024 г.

Отново не изневери на себе си

Strictly Confidential е режисьорският дебют на сина й Деймиън, който също избра да се занимава с кино, но застана от другата страна на камерата. А каква по-голяма подкрепа може да му окаже известната му майка със солиден стаж в индустрията от това да участва в продукцията?

В трейлъра на този "чувствен трилър с дяволски привкус" виждаме Елизабет Хърли в доста провокативна роля. По сценарий тя е във връзка с друга жена и двете имат не една и две горещи сцени. Освен много страст и интимни моменти, в сюжета са преплетени убийство, предателство и много загадки. 

От малкото видяно си личи, че Елизабет Хърли дава най-доброто от себе си, защото все пак го прави за своя син. Е, още отсега успяха да привлекат голям интерес, гарантирано.

Преди години, когато Деймиън Хърли заснема първия си късометражен филм, актрисата му дава обещание, че един ден ще участва в първия му игрален. И сега тя остава вярна на думата си.

Снимка 655517

Източник: GettyImages

Синът й казва, че веднага щом продукцията е получила зелена светлина, тя е "зарязала всичко" и е отпътувала за Карибите, където са били и снимките, пише People.

Според Деймиън Хърли снимачният процес е бил много динамичен, защото са имали само 18 дни. И е категоричен, че силната връзка между него и майка му е помогнала изключително много, за да се случи всичко по план.

Въпреки че не във всички моменти му е било лесно да работи с нея, вероятно защото все пак той е бил в ролята на раздаващия командите.

Колко секси е Елизабет Хърли на 58 в изрязан червен бански

Колко секси е Елизабет Хърли на 58 в изрязан червен бански

Моделът отказва да остарее

Синът на Елизабет Хърли признава, че писането и режисирането на игрален филм е нещо, което не много хора на толкова млада възраст и толкова рано в кариерата си имат възможност да направят. За него изживяването е било едновременно изключително предизвикателно и истински вълнуващо. Премиерата на Strictly Confidential е насрочена за началото на април.