Лятото сякаш не иска да си отиде. А с топлото време все още остават и желанията за море и лежерни ваканционни дни.

Елизабет Хърли с нова провокация (и по бански, разбира се)

Елизабет Хърли с нова провокация (и по бански, разбира се)

И все така зашеметяваща

И някои популярни личности се възползват докрай от щедрото все още слънце, правейки своите малки летни бягства. Като Елизабет Хърли. 58-годишната актриса не пропуска да се наслади на всяка минута от хубавото време. Затова често тя е край басейна - и документира своите горещи приключения.

В последния клип, който сподели в своя Instagram, Елизабет се гмурка във водите на басейн, на фона на невероятна гледка към океана. А още по-невероятен е ярко жълтият бански, в който Хърли буквално грее и който подчертава още повече лятното настроение.

Топлото време дава и възможност на Хърли да представи разнообразието от бански костюми от собствената ѝ колекция Elizabeth Hurley Beach. През август тя моделира серия бикини в социалните мрежи, докато се наслаждаваше на почивката си във Франция. И сподели забавен видеоклип от престоя си в Сен Тропе, заснет докато се излежаваше на шезлонга на басейна в кафяв костюм от две части, украсен със златни вериги.

Елизабет можеше да бъде видяна и в серия от изкусителни пози в басейн, целящи да покажат ярко розовия цял бански костюм. Актрисата, която е глобален посланик на кампанията за борба с рака на гърдата, наскоро говори с People за любовта си към розовото.

Елизабет Хърли в розово заради Световния месец за борба с рака на гърдата

Елизабет Хърли с нова провокативна визия

Този път има и кауза зад нея

Елизабет Хърли сподели, че е "събирала и трупала розови неща" от години, мотивирана от връзката на цвета с осведомеността за тежкото заболяване. "Имам много розово в гардероба си, това е страхотен цвят. Смятам и, че е много обединяващ, особено през октомври - когато видим някой да носи дрехи или панделка в този цветен оттенък."