Малко жени на 56 имат смелостта да публикуват снимки в Instagram по бански, както редовно прави Елизабет Хърли. Но в нейния случай би било жалко да се крие, защото може да се похвали с отлична физика и чудесна кожа.

Елизабет Хърли, лятото и колко е хубав животът по бански

Лиз Хърли отново захвърли дрехите

Лятото е нейният сезон

Не знаем всички тайни относно как поддържа чудесното си тяло, но вече имаме представа защо британската актриса и модел изглежда много по-млада и сияе.

Преди години Елизабет Хърли споделя пред Woman & Home, че една от основните грижи, които полага за кожата си, е хидратацията. Използва овлажняващи кремове по десет пъти на ден, които нанася не само по лицето, но и по шията си.

Дерматолозите биха казали, че прекалява, защото два пъти на ден е стандартът за този вид процедура за разкрасяване. Но едва ли биха спорили с Хърли, като гледаме резултата.

От далечната 1995 г. тя използва два пъти на ден и серума Advanced Night Repair Serum на Estée Lauder. "Не мога да живея без него", цитират звездата от Women's Health.

Кожата, водата и какво е значението й за хидратацията на кожата

Хидратира ли се кожата, когато пием вода

Отговарят дерматолозите

Но не разчита само на козметичните продукти. Спи достатъчно и избягва преработените храни и алкохола. И пие много вода. Винаги държи едно шише с течността върху нощното шкафче до леглото си, както и в дамската си чанта.