Дойде ли хубавото време, профилите на известните личности в социалните медии се изпълват със снимки от безгрижни ваканции по бански.

Елизабет Хърли и провокативната снимка, която публикува в социалните мрежи

Елизабет Хърли отново предизвиква

Има ли изненадани...

Лиз Хърли не е от звездите, които чакат специален повод, за да се разсъблекат и да покажат изящната си фигура. Но лятото със сигурност е нейният сезон.

За радост на милионите ѝ почитатели, актрисата и модел е абсолютно наясно, че няма по-добро рекламно лице на собствената ѝ линия бански костюми от нея самата. Наскоро тя сподели с тях любимия си модел в черно.

Преди това актрисата публикува кратко видео, на което танцува в цял тъмносин бански и отново изглежда адски секси. Последователите ѝ естествено я засипаха с комплименти, като повечето се въртяха около това, че е една от най-красивите жени на света.

Наскоро пред The ​​New York Times 56-годишната актриса говори за това, че е модел за подражание за жени от всички възрасти.

Елизабет Хърли, Spice Girls и танцът по бански в градината

Танцът на Лиз Хърли по бански

Някой вече е на вълна летни забавления

"Не съм на 23. Не тежа 100 килограма," казва тя, цитирана от Yahoo!Life. "Но е хубаво, че има хора, които обръщат внимание на жени от различни възрасти, за да изглеждат щастливи и здрави. Радвам се, ако ги вдъхновявам."