Феновете на Арсенал знаят добре, че през годините какви ли не играчи са минали през клуба. Някои влязоха в сърцата на хората, но други останаха просто в статистиката.

Ектор Бейерин и веганството

Защо един футболист стана веган

Според него ползите са много

Към момента Ектор Бейерин се стреми да не е от вторите, но само изявите му на терена ще покажат както ще се случи. Испанският защитник се слави като един от най-бързите футболисти в света, но последната година беше доста трудна за него заради тежка контузия в коляното.

Докато новият сезон започне, Бейерин явно няма намерение да скучае и се появи на ревюто на Louis Vuitton за колекция пролет/лято 2020 по време на Седмицата на модата в Париж.

Изненадата в случая е, че футболистът не беше в ролята на зрител, а на модел. Бейерин се разходи по подиума в Париж в розови дрехи.

Louis Vuitton показа дамски чанти с гъвкави екрани

Louis Vuitton показа дамски чанти с гъвкави екрани

Когато модата се слее с новите технологии

В Instagram Бейерин написа, че не бива да позволяваме на хората да ни казват какво е възможно и какво не. Испанецът благодари на дизайнера Върджил Абло и модната марка за възможността, която са му предоставили.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и още от секси ваканцията им

Още от секси ваканцията на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес

Отплаваме от Гърция, за да акустираме в...

За да покаже, че е по-различен от колегите си, Ектор Бейерин се изживява и като влогър, но далеч не като тези с милионите абонати. През последните четири месеца футболистът на Арсенал използва канала си в YouTube, за да показва как върви възстановяването му от контузията, която го извади от игра.