Филмът, с който изгрява звездата на Джулия Робъртс, а и който никога няма да ни омръзне да гледаме, е "Хубава жена". След големия си пробив в киното, актрисата продължава да прави запомнящи се роли и една от тях е тази на Анна Скот в "Нотинг Хил". Въпреки че в романтичната комедия Джулия Робъртс играе актриса и изглежда сякаш би имала много общо с героинята си, това всъщност не е съвсем така.

Как биха изглеждали днес героините на Джулия Робъртс от "Хубава жена" и "Нотинг Хил"

Как биха изглеждали днес героините на Джулия Робъртс от "Хубава жена" и "Нотинг Хил"

Ако филмите имаха своето продължение

Самата Джулия Робъртс наскоро разкри в интервю за Vogue, че едно от нещата, по които се различава с Анна Скот, е вкусът ѝ за дрехи. Актрисата не крие, че в действителност изобщо не е харесвала начина на обличане на героинята си.

Това, което ние обаче със сигурност можем да кажем, е, че определено харесваме стила на Джулия Робъртс. На всяко едно събитие тя просто винаги е безупречно стилна и ни напомня, че и на 56 години все още е хубава жена.

За пореден път актрисата демонстрира класа и изтънченост по време на последното ревю на Jacquemus.

За събитието Джулия Робъртс облича черна рокля-палто с обемни ръкави - несъмнено дреха с характер, чийто вариации са били видени и на модния подиум. За да запази визията си минималистична, актрисата я завършва с прозрачен черен чорапогащник, черни обувки с остри върхове и малка чанта, също в черно.

Дългата си светлокестенява коса актрисата е оставила пусната, но с леко оформени вълни. Гримът ѝ също е семпъл, с акцент върху очите и устни в неутрален цвят.

Джулия Робъртс и малките й трикове, с които бори остаряването и запазва красотата си

Джулия Робъртс за вечната красота и голите сцени в киното

Какво се крие зад широката й усмивка

Ревюто на Jacquemus се проведе в градчето Сен Пол дьо Ванс във Франция и събра редица знаменитости. Сред гостите на първия ред са били Кайли Дженър, Кристин Дейвис и Карин Ройтфелд - бившият главен редактор на Vogue Paris, пише Us Weekly.