Макар Джулия Робъртс да е играла в някои от най-големите блокбъстъри, определено не е имала шанса да участва в техни продължения. Но въпреки това се оказва, че холивудската актриса има своите идеите за това какво би се случило и къде биха се намирали днес нейните емблематични героини, ако историите им бяха продължили след края на надписите.

Джулия Робъртс призна за най-тежкия наркотик, който е вземала, и за ролите в киното, които е отказвала

Джулия Робъртс призна за най-тежкия наркотик, който е вземала, и за ролите в киното, които е отказвала

Откровенията на актрисата

Това Робъртс направи в интервю за CBS Mornings, където се впусна в разсъждения за някои от най-емблематичните образи, в които се превъплъщава в кариерата си.

Ставайки дума за абсолютната класика "Хубава жена", Робъртс бе категорична, че героинята ѝ би била успешна бизнес дама, наследила делата на съпруга си. "Мисля, че Едуард би починал в съня си, спокойно, от сърдечен удар", каза актрисата за героя на своя колега Ричард Гиър. А що се отнася до г-жа Вивиан Уорд - тя ще се справи успешно с бизнеса му.

По отношение на "Нотинг Хил" от 1999 г., холивудската звезда още повече развихри въображението си, казвайки, че героинята ѝ, актрисата Анна Скот със сигурност ще седи кротко в дома си и ще отглежда децата си - които ще са минимум шест на брой. "Въпреки това тя ще е запазила размера на талията си, което ще е удивително. И да, все още ще управлява книжарницата заедно със съпруга си", категорична е Робъртс.

Освен за натоварения си работен график - Джулия Робъртс, която участва в новия филм на Netflix Leave the World Behind, отвори темата и за децата си, които вече учат в колеж. Близнаците Хейзъл и Финей се присъединиха към него през април миналата година.

"Това ме кара да се чувствам леко замаяна", каза актрисата. "Все още се вълнувам, тъй като самата аз нямах късмета продължа образованието си. И сега да виждам това, което се случва с тях е наистина завладяващо."

Джулия Робъртс, Мартин Лутър Кинг-младши и как семейството му е платило за раждането на актрисата

Кой е платил за раждането на Джулия Робъртс

Изненадващ факт за живота на актрисата

Още през 1990 г. Джулия Робъртс споделя пред New York Times за възможностите, които е имала пред себе си. "Можех да се омъжа, да отида в колеж или да се преместя в Ню Йорк. Никой не искаше да се омъжвам, не бях сигурна за учението, затова просто се преместих''.