Не можем да избираме в кого да се влюбим, нали така? Любовта си е любов, а възрастта е само число. Това разбиране е особено очевидно в света на известните личности.

Значителната възрастова разлика при някои популярни двойки, за които ни разказва DailyForest, може и да възмущава обществеността, но изглежда звездите нямат нищо против.

Дори доказват, че тази голяма разлика всъщност не е чак толкова голяма работа.

Джордж Клуни и Амал Аламудин

Джордж Клуни и Амал Аламудин имат интересна възрастова разлика - 17 години. Беше пълна изненада, когато известният холивудски ерген сви гнездо с изключителния защитник на правата на човека. Когато Джордж предлага на Амал, той е на 52 години, а тя на 35.

Бионсе и Джей Зи

За първи път кралица Бей среща Jay-Z, когато тя е на 18 години, а той на 30. Година по-късно започват и да излизат. След още седем години двамата разменят и брачни халки. Това се случва през 2008 г., а през 2012 г. приветстват на света първото си дете - момиченцето Блу Айви.

Ник Джонас и Приянка Чопра

Светът се шокира, когато индийската принцеса и най-младият член на Jonas Brothers обявяват годежа си. Този шок не се дължи само на 11-годишната разлика във възрастта им, а и защото те се сгодяват два месеца след първата си среща.

Матю Макконъхи и Камила Алвес

Двамата се срещат за първи път, когато моделът на Victoria's Secret е на 23, а звездният актьор на 36. По това време Макконахи твърди, че не търси любов. Но съдбата, изглежда, пропуска да го чуе.

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Понякога това, което трябва да се случи, се случва, дори ако любовта е 25-годишна разлика във възрастта. Когато Катрин и Майкъл се събират, тя е на 31 години, а той на 56.

Харисън Форд и Калиста Флокхарт

Обществото изпада в недоумение, когато Калиста Флокхарт и Харисън Форд започват да излизат. Това се дължи основно на 22-годишната възрастова разлика между тях. Сега обаче те са една от най-дълготрайните двойки в Холивуд. Влюбените започват романса си през 2002 г., когато Харисън е на 60 години, а Калиста на 38.

Брижит и Еманюел Макрон

Френският президент успява да предизвика големи дебати около избирането му за поста, тъй като е с 25 години по-млад от съпругата си Брижит. Спорът не свършва дотук, тъй като се оказва, че Емануел е бил студент в институция, в която Брижит е преподавала. Изглежда обаче е вярно, че поривите на сърцето могат да побеждават всичко.