Има пороци, от които човек не е чак толкова трудно да се откаже. Но има и такива, които са истинско изпитание за волята.

Джона Хил, Сара Брейди и сгоденили са двамата

Сгоден ли е Джона Хил

Доста интересно (и грубо) чувство за хумор

Пушенето например е едно от трудните неща за отказване. Джона Хил също е решил да спре с този лош и вреден навик, затова знае много добре колко е трудно.

В профила си в Instagram актьорът пише, че да спре да пуши е едно от най-трудните неща, с които някога се е сблъсквал. Опитва се от известно време и в поста заявява гордо, че от три дни не е пушил изобщо. Хил има и съвет към всеки, който иска да последва примера му.

Актьорът пише, че не е чакал утрешният ден, за да спре да пуши, а го е направил по средата на настоящия. Съветва и всеки, който иска да спре с пушенето, да направи същото, а не да отлага.

Разбира се, в помощ на Джона Хил идват никотиновите лепенки и книга със съвети за отказ от пушенето. А това е поредното решение, което актьорът взима, за да води по-здравословен начин на живот.

Джона Хил, отслабването на актьора и защо не иска да обсъждат тялото му

Актьорът, който иска да не обсъждат тялото му

Джона Хил с молба към феновете си

От Complex припомнят, че през октомври миналата година Хил помоли феновете си да спрат да обсъждат тялото му и начина, по който изглежда той като цяло. Защото знае, че те не искат да го засегнат, но нито комплиментите, нито критиките му помагат.