Повечето жени още от малки планират или поне визуализират сватбата на мечтите си. Когато моментът настъпи пък се опитват да направят всичко възможно, за да може реалната им сватба да се доближи до мечтаната.

Джо Байдън, Джил Байдън, котката Уилоу и новият домашен любимец в Белия дом

Новият мъркащ господар на Белия дом

Вече стана любимец на всички

Дали ще бъде в огромна зала с много гости, или пък на някое екзотично място само с най-близките. На някои пък им се отдава да сключат брак на места, на които наистина много малко хора биха могли дори да си помислят, че е възможно.

От People разбираме, че внучката на американския президент Джо Байдън - Наоми, ще се жени. Но в това няма нищо необикновено. Интересното е, че тя е бъдещият ѝ съпруг ще си кажат заветното "да", а след това ще пренесат празненствата в Белия дом.

В профила си в Twitter 28-годишната дъщеря на Хънтър Байдън оповести новината, като написа, че е много благодарна на баба си и дядо си за предоставената възможност. Според Associated Press сватбата трябва да се състои тази есен, а бъдещите младоженци все още са в процес на плануване и подготовка.

Наоми Байдън, внучката на Джо Байдън, Питър Нийл и новината за годежа й

За кого се сгоди внучката на Джо Байдън

Всичко, което знаем за годеника

Говорител на Джил Байдън казва, че семейство Байдън ще заплати всички разходи по празненствата в Белия дом. Наоми и Питър се сгодиха през септември миналата година, а празнуването на сватбата им в Белия дом няма да бъде прецедент, като подобни събития са традиция и се случват относително често. Като сватбата на Джена Буш през 2008 г.