Първите дами Джил Байдън и Бриджит Макрон изглеждаха много близки, след обща вечеря във Вашингтон преди няколко дни. От някои папарашки снимки се вижда, че и двете жени се усмихват до ушите, докато напускат Fiola Mar в Джорджтаун, заедно със съпрузите си президентите Джо Байдън и Еманюел Макрон.

Джо Байдън, Наоми Байдън, Джил Байдън и сватбата на една от внучките на американския президент

Сватба в Белия дом

Американският президент омъжи една от внучките си

71-годишната Джил изглежда много развеселена от нещо, което 69-годишната Брижит очевидно ѝ казва, докато слизат по няколко стъпала от ресторанта. По всичко личи, че двете имат страхотен разговор след привидно приятната вечеря, отбелязват от Hollywood Life.

Джил беше облечена в синя рокля с дълги ръкави. Тя допълни визията с тъмни обувки на висок ток. Брижит носеше сив блейзър върху бяла рокля за вечерта. И двамата им съпрузи изглеждаха много елегантни в костюми. Джо допълни визията на жена си с класически син костюм. Еманюел избра въгленносив външен вид за вечерта.

От папарашките снимки се вижда, че не само двете първи дами са си прекарали добре на вечеря, а и господата президенти. Личи си, че и двамата са в добро настроение и се усмихват на излизане.

Изглежда, че всички са си прекарали страхотно. Джо Байдън сподели в история снимка от двойната им среща в социалните мрежи, изглежда направена по време на десерт, докато той и Еманюел се наслаждават на сладолед. "Приветствам приятели в града", написа американският президент.

Двойната среща в Джорджтаун дойде вечер преди Байдън да бъде домакин на първата си държавна вечеря с Франция в Белия дом. Тя беше първата за администрацията на Байдън.

Снимка 597670

Източник: GettyImages

Последният път, когато държавна вечеря беше организирана през 2019 г. от тогавашния президент Доналд Тръмп и беше за Австралия. Вечерята с Франция идва малко повече от година след сделката за подводници, която Байдън сключи и с която разстрои френския лидер. Изглежда обач1е, че двамата са се помирили, според The New York Times.

Джил Байдън, "Ние, народът на САЩ" и как Първата дама е украсила Белия дом за Коледа тази година

Белият дом е готов за Коледа

Ето как Джил Байдън е украсила тази година

След вечерята им президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че не планира разговор с руския президент Владимир Путин в близко бъдеще, но е готов да обсъди с него края на конфликта в Украйна. Ръководителят на Белия дом направи това изявление на съвместна пресконференция с френския президент Еманюел Макрон след разговорите им в Белия дом.