Йоланда Хадид, 55-годишната майка на Джиджи и Бела Хадид, има зад гърба си дългогодишна кариера като модел и телевизионна водеща. Тя винаги е държала на външния си вид и днес изглежда доста добре за годините си. А двете й дъщери са едни от най-известните лица на световната модна сцена и за тях да изглеждат перфектно е част от работата им.

Принципно обръщаме внимание на Йоланда покрай някоя нова и провокативна снимка, която публикува в социалните мрежи. Сега обаче майката на Джиджи и Бела влезе в полезрението на медиите заради няколко свои изказвания и цялостното си поведение към дъщерите си.

Снимка 419069

Източник: GettyImages

Действието се развива преди седем години. Вероятно не всички са наясно, че преди да покорят модния подиум, сестрите Хадид добиха слава с риалити шоуто The Real Housewives of Beverly Hills, в което главно действащо лице бе и майка им Йоланда. 

В архивните кадри от 2012 г. се открояват няколко изказвания на Йоланда към двете й дъщери, които предизвикаха гнева на мнозина. Тя например разубеждава Джиджи да не се занимава с волейбол, защото това ще я направи мъжкарана, а моделството е грациозна работа. Също така, с този спорт тя само си губи времето, което може да използва за градене на кариера.

Снимка 419112

Източник: Facebook / Mike Flores

А Джиджи това е само на 16... Години по-рано тя се облича в широки, спортни дрехи, което е вбесявало майка й. Йоланда дори споделя в предаването, че си е мислела, че дъщеря й е лесбийка.

Госпожа Хадид обръща сериозно внимание и на хранителния режим на двете момичета, насочили поглед към бляскавата кариера на модели. Тъй като тя самата вече е преминала по този път, смята себе си за най-добрият пример как трябва да се се случат нещата. А отговорът е - с глад и лишения.

Йоланда трудно преглъща намерението на Джиджи да прегреши с храна на рождения си ден и я предупреждава, че още на следващия ден трябва да се върне към стриктната диета, защото в Париж и Милано харесват кльощави момичета.

Снимка 419111

Източник: Facebook / Caro Luz

Майката на двете красавици винаги е била брутално откровена с тях за това какво всъщност представлява модната индустрия и какво ти коства, за да бъдеш забележима част от нея. Мнозинството коментари са свързани с факта, че Йоланда контролира целия живот на дъщерите й и ги е лишила от най-хубавите им години, пише Daily Mail.

Бела Хадид, The Weeknd и ваканцията им на Бахамските острови

Как се забавляват Бела Хадид и The Weeknd

Диви и красиви

Не липсват и мнения, че да бъдат на модния подиум не е толкова мечта на Джиджи и Бела, колкото на тяхната майка, готова на всичко, за да стане нейното. Но няма как да се отрече, че именно заради нейните съвети и наставления днес двете сестри са едни от най-известните модели в света.