Хал Дрого, Аквамен или просто Джейсън Момоа. Актьорът бързо се превърна в звезда, на която много хора симпатизират.

"Аквамен 2", Джейсън Момоа и за кога е насрочена премиерата на филма

Кога да очакваме "Аквамен 2"

Трябва да се въоражим с търпение

Още от участието му в Game of Thrones знаем, че Момоа обича брадата си и тя е нещо като негов запазен знак. Заедно с косата и впечатляващата му физика, разбира се. Актьорът обаче реши да се раздели с брадата, за да подкрепи кауза.

Той публикува видео, с което ни прави свидетели на целия процес, като преди това прави уточнението, че последно се е бръснал през 2012 г.

Докато ритуално премахва брадата си, Джейсън Момоа шеговито се сбогува с най-емблематичните си образи през последните седем години. Ето и защо го прави. 

Джаред Лето, Дуейн Джонсън, Джейсън Момоа, Morbius и как актьорът се пошегува с колегите си

Как Джаред Лето се пошегува с Дуейн Джонсън и Джейсън Момоа

И какво ново около Morbius

Според актьора, планетата ни е затънала в пластмаса, а той мрази да вижда океаните и плажовете пълни с бутилки и пликчета. Затова и иска да привлече вниманието на всички нас, защото ние заедно можем да променим това.

Призивът на Момоа е да спрем да използваме пластмаса, а да я заменим с алуминиеви кенчета, защото те са на 100% рециклируеми и по този начин могат да бъдат използвани многократно, без да замърсяват.

"Дюн", Джейсън Момоа и ще участва ли актьорът във филма

Кой е следващият филм, в който ще видим Джейсън Момоа

Става дума за екранизация по романите на Франк Хърбърт

"Изпиваме съдържанието на кена и след 60 дни той се връща отново в употреба", продължава разказа си Аквамен. Напълно сме съгласни с призива, но дребната подробност е, че колкото и хубаво е да използваме алуминиеви кенчета, ако продължаваме да ги изхвърляме в природата, нещата няма да се подобрят. Затова и трябва да събираме и изхвърляме отпадъците си разделно.