Преди малко повече от месец научихме, че една от най-любимите ни холивудски двойки се разделя. В профила си в Instagram Джейсън Момоа не посочи конкретна причина за решението им, но даде да се разбере, че двамата са преминали през трудни периоди през последните години.

Джейсън Момоа и как изглежда актьорът след новината за раздялата му с Лиза Бонет

Джейсън Момоа - неузнаваем след раздялата си с Лиза Бонет

Разделите са трудно нещо

Тяхната любовна история беше толкова красива, че тайно се надявахме това да не е истина. Но после разбрахме, че Момоа се е изнесъл от дома им и живее в каравана, а външният му вид подсказа, че съвсем не се чувства добре от раздялата.

Последните новини за двойката обаче са доста обнадеждаващи. 42-годишният Джейсън Момоа и 54-годишната Лиза Бонет са решили да дадат на брака си още един шанс.

Снимка 560246

Източник: GettyImages

Те отново живеят заедно и работят върху възстановяването на брака си твърди източник, близък до двойката пред Hollywood Life. Джейсън се преместил отново при Лиза преди около две седмици. "Те решиха да работят върху проблемите, вместо да бягат от тях, защото са инвестирали толкова много един в друг", казва източникът.

Джейсън Момоа, Лиза Бонет и твърденията за евентуалните причини за раздялата между двамата

Големият проблем между Джейсън Момоа и Лиза Бонет

На една вълна ли са двамата

Най-развълнувани от всичко това са децата им. Лиза Бонет и Джейсън Момоа имат дъщеря Лола, на 14 години, и син - Накоа-Уолф, на 13. Те се радват, че родителите им са дали още един шанс на брака си. Съдейки по коментарите на почитателите им в социалните мрежи разбираме, че не само децата им са надяват Джейсън и Лиза отново да са двойка.