Новината за раздялата на Джейсън Момоа с Лиза Бонет шокира всички. Те изглеждаха толкова щастливи заедно, че все още ни е трудно да повярваме, че са решили да сложат край на брака си.

Джейсън Момоа, Лиза Бонет и новината за раздялата на двойката

Джейсън Момоа обяви, че се развежда

Аквамен вече е свободен мъж

Към момента двамата все още не са говорили официално за причините, но въпреки това се появиха източници, близки до тях, които хвърлят малко повече светлина по темата.

Както се случва в повечето звездни бракове, една от най-вероятни причини за прекратяване на взаимоотношения се оказва работата. Затова и не сме изненадани от новините, че честите и продължителни раздели, заради работните ангажименти на Момоа, съвсем очаквано са се оказали голяма трудност за двойката.

Определено обаче успя да ни изненада начинът, по който изглежда Джейсън Момоа след раздялата. От секси мъжагата, който винаги изглежда безупречно - толкова красив и елегантен, сякаш няма и помен.

Daily Mail публикуваха няколко папарашки снимки на актьора, на които ни беше малко трудно да го познаем. Очевидно в момента той живее в кемпера си и, да си признаем, има вид на бездомник. Джейсън Момоа изглежда не само напълнял, но и доста опърпан, особено предвид факта, че на снимките ясно се вижда скъсаната му на няколко места тениска.

От изданието пишат, че актьорът наистина живее в своя кемпер, който е паркиран в двора на къщата на негов приятел в Лос Анджелис, само на няколко километра от скъпия му дом, който споделяше заедно с Лиза Бонет и децата им.

Джейсън Момоа, Лиза Бонет и твърденията за евентуалните причини за раздялата между двамата

Големият проблем между Джейсън Момоа и Лиза Бонет

На една вълна ли са двамата

Не е известно дали Момоа официално се е изнесъл от семейното жилище, но съдейки по това как изглежда и къде нощува, очевидно го е направил. И май не приема много добре раздялата. Но кой ли приема разделите добре? Дори и да са по взаимно съгласие, винаги са съпроводени с много болка, разочарование и трудности, особено когато в семейството има деца.