Джейн Фонда е вече почти на 85, но не крие тревогите си, че е все по-близо до смъртта. Въпреки тях обаче продължава да демонстрира силния си дух и завидно добре поддържания си външен вид.

Джейн Фонда, Andy Cohen Live и признанието, че прави повече секс като по-възрастна

Джейн Фонда и сексът на 84

Актрисата споделя тайната на удоволствието

Колкото и добре да изглежда за годините си, актрисата го е постигнала не само благодарение на здравословния си начин на живот, но и на няколко пластични операции.

Не е тайна, че през годините Джейн се е подлагала на различни процедури и съвсем открито е говорила за тях. В последното си интервю за Vogue тя коментира как се възприема, приближавайки своя 85-и рожден ден.

"Не изглеждам толкова стара. Така че младите хора трябва да спрат да се страхуват от остаряването. Трябва и да се помага другите хора да разберат, че просто защото са на определена възраст, не означава, че трябва да се откажат от живота, да се откажат от забавления, да се откажат да имат приятели и приятелки, да създават нови приятелства или каквото и да искат да правят."

Колкото и да не се притеснява да разкрива възрастта си, Джейн признава, че има нужда да си напомня, че дори и да разполага с възможността и парите да се поддържа млада, не е добра идея да стига до още пластични операции.

Актрисата споделя и повече за наблюденията си върху хирургичните процедури. Тя дава пример с жените, които са богати и са си позволявали да си правят талкова много лифтинги на лицето, че и други видове подобрения, а в крайна сметка са развалили външния си вид.

Джейн Фонда, Grace and Frankie и защо актрисата се отказа от алкохола

Защо Джейн Фонда се отказа от алкохола

Има добра причина за това

"И аз съм си правила лифтинг на лицето, но спрях, защото не искам да изглеждам ужасно. Не се гордея с факта, че съм го правила и аз", признава накрая Джейн.