Винаги сме се чудели какво наистина изпитват актьорите, докато се снимат в горещите сцени на филмите. И май се оказва, че симулирането на любов с колега, към когото не изпитват интимно привличане, е поне една идея по-лесно. А до този извод стигаме след скорошно интервю с Джейк Джиленхол.

В "Шоуто на Хауърд Стърн" звездата от "Планината Броукбек" разказва за любовните кадри в "Доброто момиче" (2002 г.), в които участва заедно с Дженифър Анистън.

Сега разбираме, че по това време Джиленхол си е падал доста по звездата от "Приятели", имаме предвид в реалния живот. И точно заради това негово силно влечение актьорът казва, че любовните сцени с Анистън са били в голяма степен "изтезание" за него.

Но той все пак успява да подходи професионално и скрива истинските си чувства към красавицата. Джиленхол сравнява процеса с "танц, в който хореографира пред камерата", цитират звездата от FOX28. И не крие, че по принцип заснемането на интимни моменти е неудобно, защото се случва пред погледите на десетки странични наблюдатели.

Ейми Адамс, Джейк Джиленхол, Finding the Mother Tree и новият филм по мемоарите на Сюзън Симард

Ейми Адамс и Джейк Джиленхол - отново заедно

Ето по каква причина

В "Доброто момиче" той се е възползвал и от "трика с възглавницата", която сложил пред слабините си, докато се целувал с Анистън. И явно наистина е бил сериозно хлътнал по нея, защото именно актрисата му напомнила за този широко разпространен холивудски номер.