Събитията около най-обсъжданата в момента двойка в Холивуд не спират. Не ни изненадва, че става въпрос за Дженифър Лопес и Бен Афлек.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и новината за сватбата им в Лас Вегас

Дженифър Лопес и Бен Афлек са женени

Голямата изненада на новото семейство

А след новината за сватбата им на 16 юли в Лас Вегас, сякаш целият свят започна да се върти около тях. И най-малката подробност вълнува всички, а социалните мрежи преливат от снимки и публикации за младоженците.

И отново има защо отново да им обърнем внимание. Защото истинската веселба за двамата май сега започва!

Снимка 581586

Източник: GettyImages

Дженифър Лопес и Бен Афлек подготвят втора, грандиозна сватба... в имението на Бен в Джорджия, САЩ.

Въпреки че партито ще е "частно", се очаква да бъде в пъти по-голямо и пищно, като събере всички техни роднини, приятели, близки и познати, пише TMZ. На празника са поканени все известни лица, а някои от тях дори ще долетят от другия край на света, за да отпразнуват събитието. Предстои да разберем и видим кои ще бъдат те...

Дженифър Гарнър за годежа на Бен Афлек и Дженифър Лопес и поканата за бъдещата сватба

Ще присъства ли Дженифър на сватбата на Бен и Джей Ло

Не е лесно да си в позицията на бившата

Предвижда се тържеството да се състои следващите няколко седмици в дома на Афлек в крайбрежния град Райсборо.

Имотът е разположена на общо 352 декара. Основната къща има три спални, пет бани и 557 кв. метра жилищна площ. Има отделна лятна вила с оригинална тухлена камина и метален покрив. А от терасата се открива гледка към кея, на който има реплика на рибарската лодка на Ърнест Хемингуей, Пилар.

Актьорът притежава и трета къща, част от имота в Райсборо, наречена Oyster House. Тя е около 929 кв. метра с три основни спални и пет други, включително детски стаи с двуетажни легла.

Лос Анджелис, Bel Air, The One - най-голямата в света и най-скъпата в САЩ къща за 350 милиона долара

Най-голямата къща в света е готова за продажба

Останахме без думи

В интерес на истината, целият този разкош беше пуснат на пазара от собственика си през 2019 г. за близо осем милиона долара. И ако случайно някой вече е останал толкова впечатлен от имота на Бен Афлек, че да го поиска за себе си, ще трябва да го разочароваме - към днешна дата имението официално не се продава.