Новината за годежа на Бен Афлек и Дженифър Лопес заля информационните медии в последните дни. Не че беше нещо неочаквано. Но няма как да не се и позамислим как се е отразило това на близките хора около тях и най-вече на бившите им половинки.

Дженифър Гарнър и какво мисли за връзката на бившия си съпруг Бен Афлек с Дженифър Лопес

Какво мисли Дженифър Гарнър за връзката на Бен Афлек и Джей Ло

Бившите съпруги винаги имат какво да кажат

Разбрахме преди време как реагира Дженифър Гарнър - бившата съпруга на Афлек, с която имат три деца, на факта, че Бен И Джей Ло отново са двойка. Но какво мисли сега, когато нещата са наистина сериозни и се говори за годеж и сватба.

Близък до сгодените източник разкрива пред Holliwood Life какво е мнението на Гарнър за случващото се. А именно, че актрисата е "напълно благосклонна" към случващото се и приема изцяло идеята. Дори нещо повече - тя е изпратила своите поздравления към двамата влюбени.

Снимка 570351

Източник: GettyImages

"Всъщност, Дженифър и Бен са разделени от много дълго време и тя няма никаква причина да е разстроена за това. Тя е щастлива, ако той е трезвен и се справя добре", уточнява източникът и продължава: "Бившата и бъдещата жена на Бен имат уважението си една към друга като майки и личности. Дори постоянно контактуват помежду си. И знаят, че ще бъдат част от семейството на другата за цял живот чрез този брак."

Дори Бен и Лопес искат Гарнър, както и всички деца, задължително да присъстват на сватбата. "Което не е толкова странно, предвид, че тя е част от семейството на Бен и няма причина да не бъде поканена", казва източникът. "А дали ще отиде или не, зависи само от нея".

Дженифър Гарнър и връзките ѝ с Бен Афлек, Скот Фоли, Майкъл Вартан и последното ѝ любовно увлечение

Дженифър Гарнър няма как да остане сама

Какво се случва с любовния живот на актрисата

А що се отнася до подробностите за предстоящата сватба, Бен и Джей Ло наистина искат да направят грандиозно тържество, без да пестят разходи. И макар да не са избрали все още дата, двамата са сигурни за вида церемония, която искат. "Защото нищо не се е променило от първия път, в който бяха сгодени. Освен че и двамата сега трябва да добавят още хора към списъка си с гости - дори само заради факта, че имат вече и деца", казва още близкият до двойката източник.