Понякога талантът на звездите се предава на техните деца. Това е причината отрочетата на много музиканти да станат музиканти, както и на много актьори - актьори. В случая с Брус Спрингстийн обаче талантът на едно от децата му е в съвсем различна област.

Джесика Спрингстийн е жокей, при това доста талантлив, защото ще бъде част от отбора на САЩ за прескачане на препятствия на Олимпиадата в Токио това лято. Тя ще се състезава редом с още трима американски жокея.

29-годишната Джесика е състезател от дълги години, а част от международните й трофеи са именно на препятствията през 2014 г. в Дъблин и в Барселона през 2018 г. "Започнах да яздя много малка. Домът ни в Ню Джърси се намира точно срещу една от топ конните бази за трениране на деца", казва тя пред People.

Тя допълва, че преминаването й от любител ездач в професионален състезател е било съвсем естествено, защото язденето е било основното нещо, с което се е занимавала. В Токио за първи път ще е част от олимпийския отбор.

Джесика е едно от трите деца на Брус Спрингстийн и съпругата му Пати Скиафа. Тя има двама братя - 30-годишният Ивън Джеймс и 26-годишният Самюел Райън.