Филмовият фестивал във Венеция успя да създаде различни поводи за коментари - от зрелищните рокли на Зендая до спорния момент с английските субтитри на всички филми. Една, на пръв поглед, невинна случка също влезе в полезрението на публиката.

Снимка 545579

Източник: GettyImages

Една от премиерите в романтичния италиански град беше на римейка по класиката на Бергман "Сцени от един семеен живот".

Актьорите в главните роли Джесика Частейн и Оскар Айзък присъстваха на събитието, а необичайната близост помежду им предизвика коментари докъде свършват професионалните им отношения и къде започват личните.

Конкретният повод беше горният кратък момент, в който Айзък твърде интимно реши да се порадва на голата ръка на Частейн. Ден по-късно тя сподели в профила си в Twitter кадър от "Семейство Адамс", с който да парира клюките.

Не сме убедени дали й се е получило. Знаем обаче, че двамата актьори са колеги още от престижното театрално училище "Джулиарс" в Ню Йорк и са работили заедно в "Най-бруталната година", където също играят семейна двойка.

Джесика Частейн е омъжена за италианския аристократ Джан Лука Паси де Препосуло, с когото имат две деца. Оскар Айзък пък е женен за режисьорката Елвира Линд, с която също имат две деца.