Джеси Джей най-накрая разкри кой е бащата на бебето й, след като посрещна първото си дете миналия месец. 35-годишната певица на "Domino" сподели стоплящата сърцето новина, че е станала майка в публикация в социалните мрежи през май, като каза, че раждането на момченцето й е променило живота й и тя "лети влюбена".

Джеси Джей в очакване на първото си дете и трудностите, свързани с бременността

Джеси Джей - този път усмихната от щастие

Крайно време беше...

Джеси, с истинско име Джесика Корниш, успя да запази в тайна самоличността на таткото на бебето и то за дълъг период от време, но най-накрая сподели самоличността му в социалните мрежи в сладка публикация, посветена на нейния приятел ЧананСафирКолман.

Британската певица публикува слайдшоу със снимки в Instagram, демонстрирайки връзката им и бременността на Джеси Джей, като отдаде почит на половинката си, който е датски спортист.

"Ах, по дяволите. Не мога да пазя тайни с цялата тази любов вътре в мен. Честит първи датски рожден ден на бащата, бебе. По дяволите, много ти прилича", написа изпълнителката.

По-рано певицата публикува нейна снимка в стори в Instagram по време на цезарово сечение с баскетболиста, който държи ръката й. Тя каза на своите 13.2 милиона последователи, че е осветил мрачните ѝ дни". "Мъча се да пазя нещата в тайна. Мисля, че ако ме познавате, знаете това. Искам да защитя хората, които обичам, и да го запазя само за себе си...И тогава толкова често си мисля, че по дяволите, точно защото животът е кратък, не искам да съжалявам, че не съм споделила, защото той ми даде много от най-дорбите подаръци в живота ми", написа изпълнителката.

След немалко трудности Джеси Джей вече е майка

Щастливата новина на Джеси Джей

Когато си постигнал щастието след трудностите

Джеси Джей разкри пред феновете си, че нейният приятел "не е пуснал" ръката й по време на раждането, като добави, че не би се справила без него. "Той е спокойствието за моята лудост. Мирът на моя страх. Таткото на моето бебе", трогателно завършва Джеси.