След трудностите, които преживя - здравословни проблеми и спонтанен аборт, вече спокойно може да поднесем поздравления на Джеси Джей. Изпълнителката на "Bang Bang" обяви появата на първото си дете, споделяйки, че е изключително щастлива, че най-накрая то e тук.

Джеси Джей и как изпълнителката разкри пола на бебето си

Нестандартният начин, по който Джеси Джей разкри пола на бебето си

Музиката ще бъде в кръвта на първородното ѝ дете

Преди три дни певицата разкри в сторита в Instagram, че e посрещнала дългоочакваното бебе, което тя определя като "целия свят". Тогава тя написа: "Животът ми се промени. Синът ми влезе в този свят и сърцето ми стана двойно по-голямо. Чувството е неописуемо, сякаш летя в небесата. Той е магия, буквално всичките ми сбъднати мечти."

Джеси не пропусна да благодари и на почитателите си за непрестанната любов и подкрепа, като обяви, че ще си вземе почивка и от социалните медии. Но че ще се завърне - "тогава, когато е готова".

Звездата споделя щастието си с баскетболиста Чанан Колман. През март 2022 г. двамата за първи път предизвикаха слухове за връзката си, след като професионалният спортист се присъедини към певицата по време на едно от работните ѝ пътувания.

Преди да забременее, Джеси нееднократно споделяше за проблемите, които има заради диагнозата аденомиоза - доброкачествено заболяване на маточната стена, припомня Metro. Вследствие на това се случи спонтанният ѝ аборт през 2021 г., а последвалата втора бременност певицата дълго време пазеше в тайна.

Джеси Джей в очакване на първото си дете и трудностите, свързани с бременността

Джеси Джей - този път усмихната от щастие

Крайно време беше...

За щастие, всичко в първото тримесечието бе наред и след това Джеси публикува много снимки с наедрял корем - очевидно развълнувана и щастлива.