В последно време Джерард Бътлър е чест гост в различни шоу програми и телевизионни формати. И освен за личния си живот, обича да разкрива и любопитни моменти от филмовата си кариера.

Джерард Бътлър говори откровено за инцидентите и злополуките, които често преживява по време на снимки

Големите (и болезнени) неудачи на Джерард Бътлър

И защо актьорът сам се нарече "тромав"

Наскоро актьорът говори за инцидента по време на снимките на Plane, който почти го изгаря жив. В последните дни пък си припомни момента, в който едва не убива на снимачната площадка своята колежка Хилари Суонг.

Последното откровение Джерард направи по време на участието си в Шоуто на Дрю Баримор. 53-годишният актьор влезе в редица детайли и подробности, за да опише инцидента, случил се при заснемането на филма от 2007 г. "P.S. Обичам те".

С известна доза хумор - предвид дистанцията на времето и благополучния край на историята - Бътлър разказва как заснемат сцена, в която героят му, останал само по бельо, е трябвало да бъде замерен с предмет в лицето. Вместо него обаче, парчето е отхвръкнало и е уцелило главата на Хилари Суонг. При това ударът е бил доста сериозен, след като е имало и кръв, и в крайна сметка се е наложило актрисата да бъде откарана в болница.

"Представете си снимачна площадка, изпълнена с хора. И изведнъж всички изчезват. Оставам само аз, с моите ирландски боксерки, ботуши и чифт чорапи. И просто започнах да плача. Адски се уплаших, а със сигурност уплаших много и Хилари", добавя актьорът.

В крайна сметка снимките на филма продължават, а Бътлър уточнява, че до техния край е бил изключително внимателен към колежката си Суонг и е правил всичко възможно тя да се чувства добре. "Дори споделих на режисьора, че няма да мисля за себе си в този филм, а само за нея", спомня си Бътлър и определи Хилари като "страхотна" - и като човек, и като колежка.

Хилари Суонк, Филип Шнайдер и как двамата показаха дома си в Колорадо в Architectural Digest

Изолираното щастие на Хилари Суонк

Актрисата показа дома си

Филмът "P.S. Обичам те", който е режисиран от Ричард Лагравенезе, е базиран на едноименния роман на ирландската писателка Сесилия Ахърн, припомня Рeople. Освен Бътлър и Суонк, която в момента е бременна и очаква близнаци, във филма участват още Лиза Кудроу, Джина Гершон, и Джефри Дийн Морган.